Eric Boden, Chief Information Officer (CIO) met ruim 28 jaar management in ICT Management, ontwikkeling en innovatie, IT Operations, Project Management en Online Marketing bij o.a. Oracle, CMG, Logica, YourNews, ACN, Blinck, Summit, Interxion, Andriessen.

Als CIO help ik bedrijven om plafonds te doorbreken met betere processen, systemen en structuren. Met mijn technische en management ervaring en visie creëer ik beweging, waar anderen zijn vast gelopen: verandermanagement met opgestroopte mouwen.

Als interim CIO werk ik met een actief netwerk van top specialisten in software development, cloud implementaties, project management, infrastructure management en business intelligence.

Mijn motto is “ICT hoort in de handen van de business”.

Met mijn ICT scan maak ik een duidelijk startpunt om dat ook daadwerkelijk waar te maken. Geïnteresseerd? Laat dan een bericht achter of kijk hier voor meer informatie.

SCAN uw ICT!

Onduidelijk hoe uw ICT inrichting er voor staat?

Meet het met mijn ICT scan. Met deze scan krijg u een helder inzicht in de toepassing van ICT binnen uw organisatie en ziet u waar kansen en risico’s liggen. De scan richt zich zowel op de “harde” ICT (hardware, systemen) als de wijze waarop deze ICT de “business” ondersteunt (processen, applicaties).

Op 9 dimensies wordt uw ICT inrichting gescoord. Na afloop van het onderzoek ontvangt u een rapport en presentatie met bevindingen en aanbevelingen om uw ICT beter op de toekomst voor te bereiden.

Strategy
Organisation
Infrastructure
Security
Business Continuity
Architecture
Data Management
Process Fit
Service Management