Eric Boden, Chief Information Officer (CIO) met 30 jaar ervaring in ict management, software ontwikkeling, agile innovatie en digitale transformatie, bij o.a. Oracle, CMG, Logica, YourNews, ACN, Blinck, Summit, Interxion, Citrus Andriessen, BNR Nieuwsradio, Livit Orthopedie, het Financieele Dagblad, Munt Hypotheken, Dirkzwager Legal & Tax, Infomedics, Duurzaam Bouwloket.

Als CIO help ik bedrijven om plafonds te doorbreken met lean systemen, processen en structuren. Met mijn passie en visie creëer ik beweging, waar anderen zijn vast gelopen: verandermanagement met opgestroopte mouwen.

Als interim CIO werk ik met een actief netwerk van top specialisten in software cloud development, cloud implementaties, project management, infrastructure management en business intelligence.

Mijn motto is “ICT hoort in de handen van de business”.

Mijn passie is om elke dag te leren en dat ook aan anderen over te dragen. Daarmee heb ik vele klanten met succes verder geholpen. Met een duidelijke visie op Leiderschap.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op.

Meet nu uw ICT!

Onduidelijk hoe uw ICT inrichting er voor staat?

Meet het met mijn ICT scan. Met deze scan krijg u een helder inzicht in de toepassing van ICT binnen uw organisatie en ziet u waar kansen en risico’s liggen. De scan richt zich zowel op de “harde” ICT (hardware, systemen) als de wijze waarop deze ICT de “business” ondersteunt (processen, applicaties).

Op 9 dimensies wordt uw ICT inrichting gescoord. Na afloop van het onderzoek ontvangt u een rapport en presentatie met bevindingen en aanbevelingen om uw ICT beter op de toekomst voor te bereiden.

Strategy
Organisation
Infrastructure
Security
Business Continuity
Architecture
Data Management
Process Fit
Service Management