ICT …. in handen van de business

Te vaak worden organisaties beperkt door de eigen ICT inrichting. ICT is “in charge” over zichzelf en schrijft voor wat de business wel en niet mag verwachten. Dat is een omgekeerde wereld. Want ICT is ondenkbaar geworden in de bedrijfsvoering, maar zij moet die bedrijfsvoering helpen, niet beperken. Ontzorgen, optimaliseren en  systemen leveren die de processen maximaal ondersteunen. Klaar voor de toekomst, niet voor het verleden….  En het kan makkelijker dan de meeste organisaties denken.

Wat doet Horae ICT?

Onze missie is om organisaties te helpen bij het succesvol inzetten van ICT. Door het creëren van een integraal beeld van de hele ICT. Door het stellen van de juiste verwachtingen. Door het stroomlijnen van de ICT organisatie, het passen van de processen, het koppelen van systemen, het verzamelen van data en ontsluiten van informatie.

Het aansturen van ICT op basis van heldere principes: de business voorop, processen er achteraan en de service  transparant. Wij helpen de business kiezen en implementeren. Pakket of maatwerk, in- of outsourcing, on-premise of in de cloud. Technologie in dienst van de strategie.
Meer weten? Hier vindt u onze services.